Gonneke Prak

Beeldend kunstenaar, kunstdocent, begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling, maken van visuals en grafisch vormgever

Verwondering augustus 11, 2014

Filed under: Projecten — gonnekeprak @ 6:06 pm

Soms hoor je een uitspraak, zie je een foto in de krant of op internet, lees je een stukje tekst of vind je een voorwerpje die je verwonderd. Je glimlacht, je bent verbaasd, het geeft je kippenvel. Het kan in kleine en alledaagse dingen zitten. Ik wil deze verwonderingen koesteren. Een jaar lang lijst ik iedere dag mijn verwondering in. Door ze in te lijsten, krijgen ze dezelfde waarde als een foto in een fotolijstje van een gebeurtenis of een persoon waar je graag nog eens op terugkijkt. Iedere dag zal ik mijn verwondering op pinterest  – http://www.pinterest.com/gonnekep/verwondering/ – en twitter – https://twitter.com/GonnekePrak – delen.

Verwondering

Zaterdag 14 juni hing ik mijn eerste Verwondering aan de muur. Zo ziet de muur (incl Jeroen zijn Donald Duck verzameling) er vandaag, maandag 11 augustus, uit

Voor mijn verwonderingen ben ik nog op zoek naar fotolijstjes. Heb je een lijstje waarvan het glas gebroken is? Kom je op zolder een doos oude lijstjes tegen? Of je wil gewoon je lijstjes kwijt, dan mag je me mailen op:  Gon.prak @gmail.com (spatie voor de @ even weghalen).

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s